Koulutukset ja kurssit

Rally-toko ryhmä aloittaa

Rally-toko on kasvattanut suosiotaan myös Koirakillassa ja jäsenet ovat kovasti toivoneet lajin koulutusryhmää. Nyt toive toteutuu, kun saimme lajille kouluttajan. Koulutus toteutetaan kahdessa treeniryhmässä ja kouluttajana toimii kokenut ja osaava Suvi Ruuhonen.

Koulutus tapahtuu 16.9 alkaen kahdessa ryhmässä sunnuntai-iltaisin klo 17-18.15 ja 18.15-19.30. Alustavasti on sovittu, että Suvi kouluttaa marraskuun loppuun saakka ja sitten katsotaan tilanne uudestaan.

Rally-tokoon osallistuvilla koirakoilla tulee olla jonkin verran tottelevaisuuskoulutusta pohjalla, koska ryhmässä keskitytään ensisijaisesti rally-tokon kilpailunomaisiin liikkeisiin ja harjoituksiin.

Harjoittelumaksu on samansuuruinen kuin agilityssa. Syyskuussa on koulutusta vain kolmena sunnuntaina, joten maksu on syyskuussa puolet kuukausihinnasta. Seuraavat kuukaudet normaalihintaisia.

- nartut 18 €/kk

- urokset, leikatut nartut 20€/kk

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Sinikka Leino-Rahikka

P. 040 7167144

sinikkaleinorahikka@gmail.comTimo Rannikon molemmissa koulutuksissa vielä muutama paikka vapaana. Ota yhteyttä pikaisesti, jos kiinnostuit! Koulutukseen osallistuminen edellyttää alkeis- ja jatkoryhmän suorittamista eli se ei ole tarkoitettu vasta-alkajille!